YU JIA INDUSTRY CO;LTD

YU JIA INDUSTRY CO;LTD

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oceanië
Merken: YUJIA-VRIJE TIJD
Aantal werknemers: 20~30 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 2000000 - US$ 3000000
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 80% - 90%
Beschrijving bedrijf
YUJIA INDUSTRY LTD, een professioneel verwerkende bedrijf op grote schaal, specialiseert zich in verscheidenheid van hangmatproducten zoals kabelhangmat, gewatteerde hangmat, stoffenhangmat, het kamperen hangmat, Braziliaanse hammmock, mayan hangmat, de tribune van de staalhangmat, de tribune van de hangmatstoel en verwante hangmat hangende toebehoren.

 

 Na jaren van strevende inspanningen en ontwikkeling, nu zijn wij trots om één van de belangrijke fabrikanten en de leveranciers van hangmat verwante producten in China te zijn. Wij blijven altijd clsoe met onze klanten want het meeste updateproduct en marketing nieuws en in ruil om onze dienst te verbeteren terugkoppelen.

 

Met een high-tech productieteam en uiteindelijke detail-achtervolgt, onze fabrieksnadruk op de echte klant het hangen ervaring. De meeste producten worden geproduceerd onder kwaliteitsbeheersysteem van SGS, BV of ZIJN.  Wij kunnen aangepaste producten leveren en blijven bereikend uiteindelijke producten om bijzondere marktsegmenten aan te passen. Wij zijn zeer professioneel en hebben volledige ervaring in diverse soorten verschillende cliënten.

 

Met een gevestigde en stabiele geschiedenis, hebben wij lang-tyerm-lang vennootschap met grote detailhandelaars wereldwijd zoals wal-Markt, Lowes, Doel, Home Depot ect en nationale beroemde hangmatverdeler zoals de Hangmatbron, Vivere, Algoma in de V.S. en Jobek in Europa gemaakt. Wij hebben reeks van norm in klantentevredenheid door innovatie en flexibiliteit in ontwerp bepaald, aan hoogte wordt gekoppeld - kwaliteit productie en de efficiënte distributiedienst sinds 2005 die.

 

YUJIA INDUSTRY LTD heeft een grote innovatieafdeling, die zich wijdde om aantrekkelijkste en pratical vrije tijdsontwerp te maken, aangezien wij de noodzaak begrepen om uw eigen leiuretijd na dagen van het harde werk te hebben. 

 

Onze commissie is „het is vrije tijd het principe want van de het beter levens“ Dienst redelijke prijs van de meeste gekwalificeerde producten te voorzien is., is het de manier wij onze klanten en markt winnen.

 

Kies net " YUJIA“ één, kies één, hopen wij om met u samen te groeien!
Certificaat
Standaard:ISO9001
Aantal:11710QU0013-02ROS
Uitgiftedatum:2010-02-01
Vervaldatum:
Scope / Range:hammock stand design and hammock stand sale
Uitgegeven door:
Standaard:LOWES FC AUDIT
Aantal:NA
Uitgiftedatum:2011-8-10
Vervaldatum:
Scope / Range:hammock stand design and hammock stand sale
Uitgegeven door:
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal